MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 28. 12. 2012.

Božićno-novogodišnji domjenak u Gradu Belom Manastiru

Gradonačelnik, njegovi zamjenici i gostiGradonačelnik, njegovi zamjenici i gostiU petak, 28. XII. 2012. godine, s početkom u 12 sati, u Maloj vijećnici Gradske uprave upriličen je, sad već tradicionalni, božićno-novogodišnji domjenak. Gradonačelnik Grada Belog Manastira Ivan Doboš pozvao je na domjenak poslovne suradnike te predstavnike gradskih tvrtki, ustanova i organizacija koje imaju sjedište u Belom Manastiru. Među njima se našla i predsjednica Mirovne grupe Oaza Vesna Nedić.

Nakon uvodnih riječi gradonačelnik Doboš svima je poželio uspješnu novu godinu i to kako na poslovnom planu tako i u obitelji. Potom je uslijedila bogata zakuska i kratko druženje. Na odlasku svim su gostima podijeljeni rokovnici, olovke i veliki kalendari.

Pročitano 1328 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok