MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 24. 12. 2012.

Novogodišnji poklon-paketići i za naše mališane

Sandra i njen sin OzrenSandra i njen sin OzrenOve godine Djed Mraz nije stigao u "Oazu", ali djeca "Oazinih" zaposlenika te članova Upravnog (UO) i Nadzornog odbora (NO), njih 18, većinom školaraca, ipak nisu ostala bez novogodišnjih poklon-paketića. U skladu s današnjim kriznim vremenom, paketići su bili skromni, a sadržavali su ono što djecu najviše obraduje u predblagdansko vrijeme: bombončiće, čokoladu, keks…

Nije bilo ni kolektivne podjele paketića, nego su ih zaposlenici sami odnosili svojoj djeci, a djeca članova UO i NO pozivana su da dođu po svoje paketiće.Tako je učinio i Ozren Malinić, učenik prvog razreda osnovne škole, koji je po paketić došao sa svojom mamom Sandrom, članicom NO. Zapravo, radilo se o zajedničkom paketiću za njega i njegovog mlađeg brata Ognjena (2 godine), a njihovi su poklončići stavljeni u jednu vrećicu da bi se na taj način "potrošila" jedna plastična vrećica manje. I njihova majka, a i "Oaza", zalažu se za ekološko ponašanje kad god je to moguće.

Na kraju nam još preostaje da svoj "Oazinoj" djeci, svoj djeci u Baranji i Hrvatskoj i svoj djeci na svijetu poželimo sve najbolje u 2013. godini.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok