MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 23. 12. 2012.

Podijeljeni poklon-paketići starim osobama

'Oazina' gerontodomaćica Dubravka uručuje paketić'Oazina' gerontodomaćica Dubravka uručuje paketićNekoliko dana uoči Božića, pa i na sam Badnjak koji je radni dan, "Oazine" gerontodomaćice uručivale su skromne "Oazine" novogodišnje poklon-paketiće korisnicima naše socijalne usluge pomoć u kući (članak o pripremi tih paketića može se pročitati ovdje).

Od ukupno 54 paketića ostali su neuručeni samo oni koji su namijenjeni korisnicima koji su trenutno u bolnici, a bit će im uručeni kad se vrate kućama.

 

Korisnica Olga Bačanović s paketićemKorisnica Olga Bačanović s paketićemGerontodomaćice izvještavaju da su se korisnice i korisnici obradovali paketićima i da je bilo različitih komentara, od "najviše volim kad mi nešto doneseš" do onih suprotnih: "nije trebalo, ima valjda i onih koji imaju manje od mene". Jedan deka čak je "tužio" svoju baku gerontodomaćici: "Da znaš, kad si otišla moja baba je sve pootvarala i cijelo popodne preslagivala". Ne treba joj to zamjeriti, valjda se tako radovala…

Pročitano 1322 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok