MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 16. 12. 2012.

Parti na kreativnoj radionici za žene

Jadranka Kuduz slavi rođendanJadranka Kuduz slavi rođendanProjekt pod imenom "Važno je imati podršku" došao je, kao i ova godina, do samoga kraja (o čemu se može pročitati i ovdje) pa su posljednju kreativnu radionicu pred božićne blagdane u ponedjeljak, 17. XII. 2012.godine, u Belom Manastiru "Oazine" kreativke iskoristile za jedan mali parti. Ženama kreativkama, naviknutima na improvizaciju, ne treba puno da bi rezultat ispao – super!

I ovaj put, kao i prethodnih godina, "Oazine" aktivistice potrudile su se da poklon-paketićima i malom zakuskom zahvale svojim vjernim korisnicama. No, opet je to bilo obostrano jer je korisnica Jadranka Kuduz imala rođendan pa je sve prisutne počastila svojim kućnim delicijama.

 

Poklon-paketići za sve korisnicePoklon-paketići za sve korisnice

I tako su, uz red čestitki, zdravica i dobrih želja u novoj godini, a sve uz dobru trpezu i raspoloženje, korisnice i aktivistice provele jedno ugodno veče. Prepričavale su se dogodovštine s proteklih radionica, kojih nikada ne manjka i koje kreativke uvijek oraspolože, ali sjetile su se i nekih ne tako lijepih događaja kad su jedna drugoj bile podrška – potpora. Jer, to i jeste bit naših kreativnih radionica, koje će se u belomanastirskom Društvenom centru i nadalje održavati svakog ponedjeljka i utorka od 18 do 20 sati. A za kraj, svima sretna Nova godina! Na donjoj slici: Daria Babić, Sabina Rončević, Milka Kodila, Ana Jeličić, Vesna Nedić, Jadranka Kuduz, Jelisavka Brnjevarac, Mira Ćosić, Donka Dvornić, Elvira Hegeduš, Irena Čegar, Rožika Budimir, (čuče) Jelena Opačić-Matijević, Ljubica Buha, Magdalena Nikolić

'Oazine' kreativke na posljednjoj radionici 2012. godine'Oazine' kreativke na posljednjoj radionici 2012. godine

Pročitano 1761 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok