MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 13. 12. 2012.

"Važno je imati podršku" (XI/2012)

Kreativna radionica za žene u SuziKreativna radionica za žene u SuziJedanaesti mjesec 2012. godine bio je završni mjesec održavanja kreativnih radionica za žene u sklopu projekta "Važno je imati podršku", koje su u partnerstvu provodili Udruženje "Baranja" iz Bilja i Mirovna grupa Oaza. Radionice su u posljednje vrijeme održavane u pet mjesta širom Baranje (Kneževo, Kozarac, Novi Bezdan, Suza i Vardarac) u lokalnim udrugama, na opće zadovoljstvo i radost korisnica. Vodile su ih "Oazine" kreativke Ana i Jelena. Ukupno je održano 17 radionica, u tri mjesta po tri i u dva mjesta po četiri.

- Naše korisnice su se – kaže Jelena – taman oslobodile, postale sigurne u sebe i svoje sposobnosti, počele sigurno izrađivati različite predmete, a ono – kraj. Ana i ja smo već "naučene" na završetke projekata, no ipak nam svaki rastanak s korisnicama teško pada. Sve udruge su napravile male završne radionice-proslavice, ali korisnice iz Suze moramo posebno pohvaliti: od radova do kolača.

 

- Na kraju se zahvaljujemo svim korisnicama, koje su nas bojažljivo prihvatile, a srdačno ispratile. Mi smo njih naučile različitim tehnikama kreativnog izražavanja, a one su nas podsjećale na naše početke u kreativnom izražavanju.

- I nije to bilo tako davno – dodaje još Jelena – kada smo mi bile na njihovom mjestu, kad smo se bojale same sebe, ne vjerujući da možemo nešto korisno i lijepo napraviti. A danas mi jačamo baranjske žene da pokažu što znaju i da traže odgovore na ono što ne znaju. Hvala ženskim baranjskim udrugama na toplom dočeku i na još toplijem ispraćaju.

Pročitano 1646 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok