MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 12. 12. 2012.

Novogodišnji paketići za stare osobe

Gerontodomaćice Biserka i DubravkaGerontodomaćice Biserka i DubravkaKrajem svake godine Mirovna grupa Oaza za korisnike svoje socijalne usluge pomoć u kući priprema iznenađenje povodom zimskih blagdana.

Tako su i ove godine članice gerontotima Ana i Dubravka nabavile određene artikle, koje su potom u srijedu (12. XII. 2012), skupa s ostalim gerontodomaćicama, spakovale u paketiće i sortirale po mjestima odnošenja.

Gerontodomaćice Biserka i DraganaGerontodomaćice Biserka i DraganaOve godine paketići sadrže cedevitu, čaj, kavu i kekse. S "Oazinih" kreativnih radionica za žene u paketićima su se našle i zgodne staklene teglice najrazličitijih šara, koje su "Oazine" kreativke rado oslikale znajući im namjenu. Teglice mogu poslužiti za šećer, začine ili za pohranu nekih sitnica.

Sva 54 paketića naći će preko "Oazinih" gerontodomaćica Ane, Biserke, Dragane, Dragice, Dubravke, Jelene i Stele put do korisnika. Tako će stare osobe za Božić i Novu godinu znati da netko i na njih misli. Pa neka se malo obraduju.

Pročitano 1520 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok