MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 20. 11. 2012.

"Oaza" primljena u Lokalno partnerstvo za zapošljavanje

Anto Barukčić i Željko KraljičakAnto Barukčić i Željko KraljičakU utorak, 20. XI. 2012. godine, s početkom u 12 sati, u Velikoj vijećnici Hrvatske gospodarske komore - Županijske komore Osijek održan je sastanak Lokalnog partnerstva za zapošljavanje (LPZ) u Osječko-baranjskoj županiji.. Sastanak je sazvao Hrvatski zavod za zapošljavanje (HZZ) - Područna služba Osijek.

Nakon što je predsjednik LPZ-a Željko Kraljičak pozdravio sve prisutne, djelatnica HZZ-a iz Odjela za provođenje međunarodnih projekata Marija Koški govorila je o Operativnom programu za razvoj ljudskih potencijala 2012-2013, a potom je Jasna Kolar, v.d. predstojnice HZZ – Područne službe Vukovar iznijela primjer dobre prakse rada Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Vukovarsko-srijemske županije.

Na kraju sastanka, zamjenik predsjednik LZP-a i pročelnik
Područne službe Osijek HZZ-a Anto Barukčić saopćio je prisutnima da je Mirovna grupa Oaza iz Belog Manastira podnijela zahtjev za članstvo u LPZ-u i pozvao "Oazinu" projekt-koordinatoricu Vesnu Nedić da upozna skup s radom svoje udruge. Nakon toga "Oaza" je jednoglasno primljena u članstvo Lokalnog partnerstva za zapošljavanje u Osječko-baranjskoj županiji.

Vesna Nedić upoznaje skup s radom 'Oaze'Vesna Nedić upoznaje skup s radom 'Oaze'

Sastanak Lokalnog partnerstva za zapošljavanjeSastanak Lokalnog partnerstva za zapošljavanje

Pročitano 2346 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok