MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 18. 11. 2012.

Poziv na četvrti "Čvarakfest"

Tradicionalna manifestacija u KarancuTradicionalna manifestacija u KarancuKaranački etnorestoran "Baranjska kuća", u suradnji s Turističkom zajednicom (TZ) Baranje i etnoselom Karanac, organizira četvrti "Čvarakfest".

"Čvarakfest" će se održati u subotu (8. XII. 2012), a u sklopu "Zimskog vašara u Karancu", s početkom u 9 sati. Ta gastromanifestacija svake godine privlači brojne posjetitelje iz raznih krajeva, a očekuju ih nezaobilazna domaća hrana, piće, tamburaška svirka te doživljaj tradicionalne baranjske svinjokolje.

Svi zainteresirani za izlaganje na sajmu i sudjelovanje u natjecanju u spravljanju čvaraka mogu se javiti u ured TZ Baranje na 099-44-55-003 ili na e-mail: beata@tzbaranje.hr.

'Zimski vašar u Karancu' (8. XII. 2012)'Zimski vašar u Karancu' (8. XII. 2012)

Pročitano 2368 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok