MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 16. 11. 2012.

"Važno je imati podršku" (X/2012)

Kreativna radionica za žene u KneževuKreativna radionica za žene u KneževuMjeseca listopada 2012. godine, nakon kraće stanke, nastavili smo održavati kreativne radionice u sklopu projekta "Važno je imati podršku", koje u partnerstvu provode Udruženje "Baranja" iz Bilja i Mirovna grupa Oaza. Radionice su se održavale u šest mjesta širom Baranje (Beli Manastir, Kneževo, Kozarac, Novi Bezdan, Suza i Vardarac), na opće zadovoljstvo i radost korisnica.

Kao i do sada, radionice su odisale vedrinom, maštom i šarenilom boja, koji se mogu vidjeti na prekrasno oslikanim šalovima, torbama i bocama. Sve što je urađeno završit će, kao i do sada, djelomično kod korisnica, a djelomično na štandovima nekog od budućih sajmova koji nam slijede s nadolazećim blagdanima.

No, nije se na radionicama samo radilo, bilo je i slavlja uz "iće i piće". Slavili su se vjenčanja, rođenja, rođendani i godišnjice braka. Sve u svemu, radionice su u ove tmurne i hladne jesenje večeri unose toplinu, koja se može vidjeti na zadovoljnim licima korisnica, koje ne propuštaju ni jednu radionicu, što "Oazine" voditeljice Jelenu i Anu posebno raduje i daje im podstrek za dalji rad. Ako smo vas ovim opisom zaintrigirali i ako ste iz Belog Manastira ili okoline, pridružite se "Oazinim" kreativkama ponedjeljkom i utorkom od 18 do 20 sati u prostorijama belomanastirskog Društvenog centra, u Ulici Jožefa Antala 3.

Pogledajte kakvi radovi nastaju...Pogledajte kakvi radovi nastaju... ... na 'Oazinim' kreativnim radionicama... na 'Oazinim' kreativnim radionicama

Pročitano 1640 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok