MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 15. 11. 2012.

Rad gerontomajstora Radeta Jankovića (X/2012)

Treba promijeniti grlo u lusteru - nema problemaTreba promijeniti grlo u lusteru - nema problemaGerontomajstor Radivoj – Rade Janković bio je u "Oazi" zaposlen preko javnih radova od početka kolovoza do 31. X. 2012. godine. Zadatak mu je bio da obilazi stare osobe – "Oazine" korisnike – u Belom Manastiru te u prigradskim naseljima Branjinom Vrhu i Šećeranii obavlja sitne popravke i poslove u kući. Redovito je prisustvovao sastancima "Oazinog" gerontotima srijedom, kada je od gerontodomaćica dobivao informacije što korisnicima treba popraviti ili uraditi, a onda je korisnike samostalno obilazio na terenu. Od 1. studenoga "Oazin" će gerontomajstor opet biti u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a "Oaza" svojim korisnicima do kraja ove godine neće moći pružati socijalnu uslugu sitnih popravaka u kući.

Tokom mjeseca oktobra odradio je sljedeće raznovrsne poslove: čišćenje raznog otpada u dvorištu, čišćenje gusane peći, defektaža vodovodne mreže, košenje trave, mijenjanje nosača vrata na kuhinjskim elementima, montaža vrata na peć i stavljanje peći u pogon, montaža wc-školjke, lavaboa i ogledala, montiranje gurtne na roletnama, popravak bicikla za gerontodomaćice, popravak slavina i ventila u kupatilu, popravak vrata na peći, rastavljanje roletni i popravak komarnika na prozorima, silikoniranje elemenata u kupatilu, skupljanje dasaka za drvena vrata te krojenje i sastavljanje drvenih vrata, šamotiranje ložišta peći na kruta goriva, unos drva za ogrjev, unošenje dvorišnih stolova i klupa u nusprostorije, zamjena stakla u verandi itd. Jednoj korisnici, koja je izgubila ključeve, čak je trebalo obiti vrata garaže, popraviti ih, zavariti i ofarbati te montirati novu bravu. No, naš je gerontomajstor i to mogao obaviti.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok