MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 11. 11. 2012.

"Oazin" tim na dodjeli Povelje Grada

'Oazine' aktivistice Ana, Jelena, Stela i Dubravka'Oazine' aktivistice Ana, Jelena, Stela i DubravkaNa svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Belog Manastira, održanoj u nedjelju, 11. XI. 2012. godine, s početkom u 14 sati, belomanastirski gradonačelnik Ivan Doboš uručio je "Oazinoj" projekt-koordinatorici i predsjednici Vesni NedićPovelju Grada Belog Manastira za 2012. godinu.

Tim povodom na sjednici su bile ne samo sve četiri dugogodišnje "Oazine" aktivistice: Ana, Jelena, Stela i Dubravka, nego i sve ostale trenutne zaposlenice: Dragica, Dragana i Biserka (a i zaposlenici). Povelja Grada Belog Manastira nije samo priznanje predsjednici, nego i svim "Oazinim" sadašnjim i bivšim zaposlenicima, volonterima i korisnicima. Svi su oni u određenoj mjeri dali doprinos da "Oaza" postane ono što je danas.

 


 

Videozapis o svečanoj sjednici Gradskog vijeća u produkciji "Baranjamedije" može se vidjeti dolje

Pročitano 1129 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok