MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 05. 11. 2012.

Programsko i financijsko vrednovanje "Oazinog" poslovanja

Marijanka Zagorac, Renata Kubik, Jelena i VesnaMarijanka Zagorac, Renata Kubik, Jelena i VesnaU ponedjeljak, 5. XI. 2012. godine, s početkom u 13 sati, Renata Kubik (suradnica za razvojne programe) i Marijanka Zagorac (koordinatorica za financijsko-računovodstvene i opće poslove) – ovlaštene osobe zagrebačke Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društvaizvršile su programsko i financijsko vrednovanje "Oazinog" poslovanja i djelovanja tokom 2011. i u prvih deset mjeseci 2012. godine. Svu potrebnu dokumentaciju pripremile su "Oazine" aktivistice Vesna Nedić, Jelena Opačić-Matijević i Dubravka Simendić.

"Oazino" programsko djelovanje prezentirala je predsjednica i projekt-koordinatorica Vesna Nedić, a financijsko poslovanje programska asistentica Jelena Opačić-Matijević.

Pročitano 1036 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok