MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 03. 11. 2012.

Sretne belomanastirske rješavačice

'Osmosmjerka' donosi sreću Belomanastirkama'Osmosmjerka' donosi sreću BelomanastirkamaRijetko se dešava da u istom broju nekog enigmatskog lista budu nagrađena dva rješavača, zapravo dvije rješavačice, iz nekog malog mjesta poput Belog Manastira. To se dogodilo u 551. broju bjelovarske "Osmosmjerke", objavljene 3. XI. 2012. godine.

Što su dobile te dvije rješavačice možete vidjeti na faksimilu koji objavljujemo, a u svakom broju "Osmosmjerke" možete rješavati mnoštvo zanimljivih zagonetaka, među kojima je i desetak onih koje su sastavljene i pripremljene u – Belom Manastiru.

Belomanastirske rješavačice Morena Pligl i Jovana MajstorovićBelomanastirske rješavačice Morena Pligl i Jovana Majstorović

Pročitano 1893 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok