MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 28. 10. 2012.

Pivske limenke kao ulaznice za pozorišne predstave

Protiv plastičnih vrećica: 'Vreće ne u smeće' i 'Škola plus'Protiv plastičnih vrećica: 'Vreće ne u smeće' i 'Škola plus'Razgledajući štandove s knjigama na galeriji Hale 1 na 57. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga "Oazinoj" je ekipi za oko zapeo štand s imenom "Škola plus" i to zbog prese za limenke i nekoliko blokova presanih limenki. Nakon kraćeg razgovora s dvojicom momaka s toga štanda, pokazalo se da beogradska "Škola plus" i belomanastirska "Oaza" imaju dosta toga zajedničkoga i da bi se mogla ostvariti određena suradnja.

Ovaj put nećemo o detaljima, a zainteresirane čitaoce upućujemo na web-stranice "Škole plus" i Dečijeg pozorišta "Čarapa". A da stvarno imamo dosta toga zajedničkoga, pokazuju "Oazin" ekoprojekt "Vreće ne u smeće" i činjenica da se ulaznice za predstave pozorišta "Čarapa" plaćaju – pivskim limenkama. Uostalom, pogledajte i slike.

 

Presa za zbrinjavanje limenkiPresa za zbrinjavanje limenki Začetak buduće suradnjeZačetak buduće suradnje

Pročitano 1972 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok