MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 25. 10. 2012.

Održana edukacijska radionica protiv ovisnosti

Psiholog Želimir Rajter s 'Oazinim' mladim korisnicimaPsiholog Želimir Rajter s 'Oazinim' mladim korisnicimaKao što je bilo i najavljeno, u četvrtak, 25. X. 2012. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, s početkom u 20 sati, održana je edukacijska radionica protiv ovisnosti. Edukacija je bila namijenjena mladima od 15 do 30 godina, vodio ju je belomanastirski psiholog Želimir Rajter, a održana je u sklopu projekta "Naučimo volontirati", kojega financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Glavni cilj projekta je prevencija ovisnosti i propagiranje volonterstva među mladima od 15 do 30 godina kroz edukacije, radionice i okrugle stolove.

Edukacija se odvijala kroz razgovor primjeren dobi djece srednjoškolskog uzrasta uz obostranu komunikaciju. "Oazini" mladi korisnici bili su zainteresirani za edukaciju, a bilo im je i zabavno jer su njima već možda "dosadne" stvari čuli na jedan zanimljiv, opušten način, kroz šalu, a ipak su kroz razgovor bile obuhvaćene vrlo bitne teme o svim vrstama ovisnosti. Na radionici je bilo četrnaestero djece, s dvije "Oazine" aktivistice Jelenom i Stelom te s novinarkom belomanastirskog Radija Banska kosa Stanom Nemet. Nakon završetka edukacije nastavljeno je druženje uz picu i sokove.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok