Ispiši ovu stranicu
Nedjelja, 28. 10. 2012.

Baranjci na Beogradskom sajmu knjiga

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)


57. Međunarodni beogradski sajam knjiga57. Međunarodni beogradski sajam knjigaPosljednjeg dana održavanja, u nedjelju, 28. X. 2012. godine, Vijeće srpske nacionalne manjine u Gradu Belom Manastiru i belomanastirski pododbor Srpskog kulturnog društva "Prosvjeta" organizirali su besplatno putovanje s dva autobusa na 57. Međunarodni beogradski sajam knjiga.

Putovanje je bilo organizirano za 95 belomanastirskih učenika i njihovih nastavnika, članova SKUD-a "Jovan Lazić", članova pododbora "Prosvjete" te drugih zainteresiranih građana, među kojima je bilo i troje "Oazinih" zaposlenika te šestero članova porodica "Oazinih" zaposlenika.

Ovaj put nije bilo predviđeno nikakvo razgledanje Beograda pa su putnici mogli sedam sati obilaziti nepregledne štandove prepune knjiga u nekoliko hala Beogradskog sajma. Nekima je to bilo mnogo, nekima malo, ali izgleda da je većina bila zadovoljna i da se rijetko tko kući vratio praznih ruku.Roman 'Justinin đerdan' na štandu 'Prosvjete'Roman 'Justinin đerdan' na štandu 'Prosvjete'

Na štandu SKD-a "Prosvjeta", uz brojna druga izdanja, bile su i knjige o kojima smo pisali na ovoj web-stranici: "Rječnik, govor i običaji voćinskog kraja koji nestaju" i "Justinin đerdan".

Najnovije vijesti Administrator

Vezane vijesti