MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 19. 10. 2012.

Rad gerontodomaćice Vesne Barbir (IX/2012)

Gerontodomaćica Vesna Barbir u 'akciji'Gerontodomaćica Vesna Barbir u 'akciji'Već dva mjeseca u "Oazi" kao gerontodomaćica radi Vesna Barbir iz Belog Manastira. Zaposlena je na tri mjeseca preko mjere zapošljavanja javni radovi, a radit će u "Oazinom" programu "Pomoć starim i nemoćnim osobama Grada Belog Manastira". Zadužena je za 10 osoba (osam žena i dva muškarca). U mjesecu septembru obavila je ukupno 63 posjete.

Njezinim je korisnicima ponajviše potrebno spremanje u kući, što je ona obavila 41 put, potom nabavka namirnica (12 puta), pranje posuđa (6 puta) te pranje rublja (5 puta). Među njenim korisnicima ima vrlo starih osoba te invalida i jedna nepokretna osoba. Takvim je osobama teško pa im je potreban i razgovor i druženje (20 puta), redovito odlaženje kod doktora po recepte za lijekove, plaćanje kućnih računa, ponekad peglanje i sl.

Pročitano 1580 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok