MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 26. 09. 2012.

Prva sjednica novog "Oazinog" Upravnog odbora

Ana Jeličić (lijevo) - predsjedavajuća članica UOAna Jeličić (lijevo) - predsjedavajuća članica UOU srijedu, 26. IX. 2012. godine, s početkom u 19,30 sati, održana je konstituirajuća sjednica novog Upravnog odbora (UO) Mirovne grupe Oaza u sastavu: Gordana Čiča, Beli Manastir, službenica u firmi "Fermopromet" (Majške Međe); Ana Jeličić, Beli Manastir, službenica u Auto-školi "Ljubo"; Miroslava Kralj, Beli Manastir, liječnica u Hitnoj medicinskoj pomoći; Jasna Petrović, Kneževi Vinogradi, koordinatorica u Udruženju "Baranja" iz Bilja i Sofija Petrović, učiteljica u PŠ Karanac OŠ "Kneževi Vinogradi". Novi Upravni odbor izabran je na sjednici Skupštine Mirovne grupe Oaza, održanoj 28. VIII. 2012. godine.

Za prvu predsjedavajuću članicu UO izabrana je Ana Jeličić.

Na sjednici su bile i Vesna Nedić, predsjednica "Oaze" i projekt-koordinatorica, te Dubravka Simendić, administratorica "Oazinog" ureda i članica projektne grupe za socijalne programe. Predsjednica je članice Upravnog odbora ukratko upoznala s aktivnostima koje "Oaza" trenutno provodi (iako su one s time uglavnom upoznate), potom s radom dosadašnjeg UO te o nadležnostima UO prema Statutu "Oaze".

Na sjednici je dogovoreno da će se članice UO preko mailing-liste i "Oazine" web-stranice obavještavati o svim "Oazinim" aktivnostima, a odluke će donositi na osnovu prijedloga projekt-koordinatorice i projektnih grupa.

Pročitano 1082 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok