MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 18. 09. 2012.

Volonterska akcija "Hoćemo čišće, možemo čišće!"

(Članak o Šećeranskom jezeru vidjeti ovdje)


Volonterska akcija uređivanja Šećeranskog jezeraVolonterska akcija uređivanja Šećeranskog jezeraHrvatska mreža volonterskih centara po drugi put organizira kampanju "Hrvatska volontira!", kojom se želi ukazati na značaj volontiranja za razvoj suvremenog demokratskog društva, u kojem svaki pojedinac ima pravo i odgovornost dati svoj doprinos i u kojem se takav doprinos cijeni.

Udruga P.G.D.I. i Mirovna grupa Oaza ove su se godine zajednički uključili u tu kampanju volonterskom akcijom: "Hoćemo čišće, možemo čišće!" U petak, 21. IX. 2012. godine, s početkom u 10 sati, dvadeset volontera čistit će područje oko Šećeranskog jezera. Planirano je da akcija traje do 12 sati.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane volontere da se priključe toj akciji. Okupljanje volontera bit će u petak, u 9.30 sati, ispred zgrade Društvenog centra (Ulica J. Antala 3). Volonteri bi sa sobom trebali ponijeti rukavice i grablje. U slučaju lošeg vremena akcija se odgađa.

Istog će dana (a to je Međunarodni dan mira!), pod sloganom "Volontiraj, budi promjena!", širom Hrvatske veliki broj pojedinaca, udruga, institucija i tvrtki, kroz različite javne akcije, u svojim zajednicama promovirati volontiranje (uređivanje javnih površina; uređivanje javnih ustanova: domova, škola, vrtića i udruga koje skrbe o osjetljivim članovima društva različitih socijalnih i ekoloških aktivnosti itd.).

Budući belomanastirski rekreacijski centarBudući belomanastirski rekreacijski centar

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok