MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 14. 09. 2012.

Javno savjetovanje o novim projektima važnim za Beli Manastir

Savjetovanje će se održati u II. srednjoj školiSavjetovanje će se održati u II. srednjoj školiGrad Beli Manastir poziva Belomanastirce na sudjelovanje u javnom savjetovanju koje će se održati u četvrtak (20. IX. 2012), u zgradi Druge srednje škole Beli Manastir, s početkom u 17 sati.Rasprava će se voditi na temu predlaganja projekata koji bi mogli biti sufinancirani iz sredstava Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. Mole se svi zainteresirani građani da se odazovu ovom pozivu kako bi, kroz konstruktivne prijedloge, pridonijeli rješavanju potreba Grada Belog Manastira.

Svoje sudjelovanje na javnom savjetovanju treba prijavite na telefon 031/710-211 ili na e-adresu info@pcbm.hr najkasnije do srijede (19. IX. 2012).

Pročitano 1846 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok