MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 01. 09. 2012.

Za liječenje Biljane Smolčić još 10.000 kuna

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)


Odličan zvuk i svjetlosno-dimni efektiOdličan zvuk i svjetlosno-dimni efektiJoš jednom su Baranjci pokazali humanitarni karakter. Više od 500 ih je došlo na koncert koji su u subotu, 1. IX. 2012. godine na belomanastirskim "Bazenima" suorganizirali Udruga UPS! i Mirovna grupa Oaza, s kojega je sav prihod bio namijenjen teško oboljeloj studentici iz Čeminca Biljani Smolčić. Na koncertu je prikupljeno deset tisuća kuna, od čega 6.400 od prodanih ulaznica, a ostalo od donacija.A da koncertom budu zadovoljni svi posjetitelji, pobrinuli su se bendovi "Gužva u 16-ercu", "S-kapada" i "BledLeid". Dakako, dojmljiv je bio i odličan zvuk, ali i svjetlosno-dimni efekti. Na pozornicu su prvo izišli domaći "bledleidovci", potom "S-kapada", a na posljetku su se svi "gužvali u šesnaestercu".

 

500 gledatelja na humanitarnom koncertu500 gledatelja na humanitarnom koncertuVažno je istaknuti da je sufinancijer koncerta, organiziranog povodom Međunarodnog dana mladih, bilo Ministarstvo socijalne politike i mladih kroz "Oazin" projekt "Naučimo volontirati". Podsjetimo, subotnji koncert na "Bazenima" bio je samo jedan od brojnih humanitarnih događanja s kojih je prihod namijenjen Biljani. Prije tjedan dana na belomanastirskom Gradskom stadionu, u organizaciji MNK Beli Manastir, održana je minigrahijada i malonogometni turnir, gdje je prikupljeno 30-ak tisuća kuna, a još prije održane su "Igre na vodi", koje su suorganizirali Društvo "Naša djeca" i P.G.D.I. Humanitarnim aktivnostima priključila se i udruga "Skok-klub", ali i brojne druge.

Pred Biljanom je teška operacija preostalog dijela tumora na hipofizi. Bit će obavljena krajem rujna ili početkom listopada u Njemačkoj, a troškovi iznose 10-ak tisuća eura.

(Članak Ivice Getta, "Glas Slavonije")

 

 

Pročitano 1823 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok