MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 06. 07. 2008.

Održan Sajam udruga Baranje 2008.

Mirovna grupa Oaza organizirala je već treću godinu zaredom Sajam udruga Baranje, koji je održan 5. srpnja 2008. godine od 9 do 12 sati na Trgu slobode u Belom Manastiru (kod "Borova"). Sajam je održan u partnerstvu s Gradom Belim Manastirom i Centrom za kulturu Grada Belog Manastira.
Tim povodom osam udruga prezentiralo je svoje aktivnosti dijeleći propagandne materijale i letke, a neke i prodajući proizvode sa svojih radionica. Ovaj put na sajmu su sudjelovale samo udruge iz Bilja i Belog Manastira: Udruženje za mir i ljudska prava "Baranja" Bilje, Baranjski civilni centar (BRICC), Projekt građanske demokratske inicijative (P.G.D.I.), Udruga osoba s alergijama i problemima disanja "Alerga", Društvo "Hrvatska žena" – Baranja Beli Manastir, Dobrovoljno vatrogasno društvo Beli Manastir, Foto-kino klub "Baranja-film" Beli Manastir i organizator sajma Mirovna grupa Oaza Beli Manastir.
Udrugama su bili osigurani štandovi, doručak i osvježenje. Svoje proizvode udruge su mogle prodavati u humanitarne svrhe ili za potrebe svojih radionica. Na prijedlog "Oaze", dio ostvarenog prihoda od prodaje poklonjen je udruzi "Alerga" za kupovinu spirometra, pa je tako "Oaza" "Alergi" poklonila novac, a "Hrvatska žena" sve izložene proizvode da ih članice "Alerge" same prodaju.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok