MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 15. 07. 2012.

Nastup jagodnjačkih juniorki na ribolovnom kupu

Tamara Golub, Milica Nedić, Dragana Đorđević, Sara KremerTamara Golub, Milica Nedić, Dragana Đorđević, Sara KremerNa Staroj Muri u Žabniku i Podturenu u Međimurju održana je od 13. do 15. VII. 2012. godine završnica Kupa Hrvatskog športskoribolovnog saveza (HŠRS) u disciplini lov ribe udicom na plovak za kategorije juniorke, juniori, seniorke i seniori. Takmičenje za juniorke i juniore održano je na stazi u Podturenu, a za seniorke i seniore u Žabniku.

U kategoriji juniorki učestvovala je i ekipa Sportskog ribolovnog društva "Dravica " iz Jagodnjaka, uz ekipe iz Cerne - Šiškovaca, Đurđevca, Hlebina, Križnice, Murskog Središća, Novske, Nuštra, Sesveta, Svete Marije i Zaprešića. Pobijedila je ekipa iz Svete Marije, a ekipa "Dravice", u sastavu Dragana Đorđević (rođena 1994), Milica Nedić (r. 1996) i Sara Kremer (r. 1996) zauzela je deveto mjesto. Pojedinačno je pobijedila Katarina Jelić iz ŠRD-a "Šaran" Cerna - Šiškovci, dok su članice "Dravice" zauzele 21. (Milica Nedić), 22. (Sara Kremer) i 28. mjesto (Dragana Đorđević) od 33 juniorke.

Pročitano 1934 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok