MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 30. 06. 2012.

Druženje mladih u "Oazi" (6)

Druženje mladih u 'Oazi'
Još jedno druženje mladih u 'Oazi'

U subotu, 30. VI. 2012. godine, s početkom u 19 sati, održano je još jedno druženje mladih s područja Grada Belog Manastira u prostorijama Mirovne grupe Oaza. Druženju je prisustvovalo desetak mladih, a voditelj aktivnosti bio je "Oazin" aktivist i zaposlenik Davor Frič. Ovoga puta na druženju se raspravljalo o alkoholu, njegovoj štetnosti za mlade te o ovisnosti o drogama, o čemu bi se s mladima trebalo češće razgovarati. O navedenoj temi raspravljalo se oko sat vremena, nakon čega su učesnici druženja zatražili računalne igrice te pristup internetu, što im je, naravno, bilo omogućeno.

 

I ovoga puta, kao i na prethodnim druženjima, učesnici su dali novčani prilog od 10 kuna, od čega se kupila pizza i osvježenje. Mladi su, prema riječima Davora Friča, bili zadovoljni "sastankom" te su se razišli oko 22 sata. Termin sljedećeg druženja još nije dogovoren, ali će se sigurno organizirati kad se postigne dogovor.

Pročitano 1767 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok