MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 15. 06. 2012.

"Važno je imati podršku" (V/2012)

Kreativna radionica u Kneževu
Kreativna radionica u Kneževu

U mjesecu maju 2012. godine, a u sklopu projekta "Važno je imati podršku", koji u partnerstvu provode Udruženje "Baranja" iz Bilja i Mirovna grupa Oaza, a financira Europska Unija, održano je jedanaest kreativnih radionica za žene i to u Belom Manastiru, Grabovcu, Kneževu, Novom Bezdanu i Vardarcu. Vodile su ih "Oazine" kreativke Jelena Opačić-Matijević i Ana Jeličić.

Prema Aninim riječima, interes za radionice ne jenjava, naprotiv – posjećenost je sve veća. A kako i ne bi bila kad su radionice, baš kao i ovaj proljetni mjesec, razigrane i vesele. Ideja i tema za rad je napretek, mašti nikad kraja i kad pogledate urađeno, zapitate se: zar su to zaista radile amaterke? A jesu i to s puno ljubavi i truda.

Oslikane platnene torbice
Oslikane platnene torbice

U svaki je rad utkana jedna mala priča, bilo da se radi o oslikanom šalu šarenom kao proljetna livada, bilo da se radi o oslikanoj šoljici, bočici, tanjiriću ili ogrlici koja je ukras na svakoj ženi. I tako se i u maju vrijedno radilo da bi se imalo što pokazati na nadolazećim sajmovima koji se organiziraju po baranjskim mjestima sve do jeseni. A što se radilo i uradilo, možete vidjeti i na našim fotografijama, možete posjetiti naš štand na sajmovima, a možete nam se i pridružiti na kreativnim radionicama za žene.

 

Pročitano 2165 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok