MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 29. 05. 2012.

Prijateljske nogometne utakmice između Baranjaca i Malezijaca

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

 

Nogometna utakmica NK 'Croatia' - Malezija
Nogometna utakmica NK 'Croatia' - Malezija - 4 : 5

Krajem maja, u utorak, 29. V. 2012. godine, na nogometnom igralištu u Čemincu, odigrane su dvije prijateljske nogometne utakmice, na kojima su igrale ekipe desetogodišnjih nogometaša Nogometnog kluba "Mladost" iz Čeminca i Nogometnog kluba "Croatia" iz Branjinog Vrha protiv prve i druge ekipe odgovarajuće nogometne reprezentacije Malezije. Mali nogometaši iz daleke azijske zemlje došli su u Hrvatsku da se, igrajući protiv hrvatskih klubova, pripremaju za svjetsko nogometno prvenstvo – 2019. godine.

 

Prvo je u 16 sati počela utakmica između NK "Mladosti" i Malezijaca. Započela je po sunčanom vremenu, a onda se spustila kiša, koja ju je pratila do kraja. Rezultat na kraju prvog poluvremena bio je 0:4, a na kraju utakmice 1:9 za Maleziju. Težak poraz malih Čeminčana, koji su se veoma trudili, ali se nisu mogli oduprijeti protivnicima koji su izvanredno igrali. Ipak, čast je igrati protiv reprezentacije neke zemlje.

Reprezentacija Malezije - NK 'Mladost' - NK 'Croatia'
Reprezentacija Malezije - NK 'Mladost' - NK 'Croatia'

Druga utakmica između NK "Croatije" i druge malezijske ekipe počela je u 17 sati, kad se ponovo pojavilo sunce. Malezijci su nogometašima iz Branjinog Vrha i Belog Manastira začas zabili tri gola, a onda su se Baranjci oslobodili treme i razigrali. Prvo poluvrijeme izgubili su rezultatom 2:3, a cijelu utakmicu rezultatom 4:5, što je vrlo dobar rezultat kad se uzme u obzir protiv koga su igrali.

Prvi gol za domaću ekipu dao je Stanko Kovačić uz izvanrednu asistenciju Despota Matijevića. Slavlju igrača i publike, a roditelje da i ne spominjemo, nije bilo kraja. Sljedeći gol dao je Despot Matijević. Ekipa je igrala sve bolje i bolje. U drugom poluvremenu golove su dali Bruno Bartolić i Josip Šimunović. Šteta što je bio kraj utakmice. Kako su igrali domaći nogometaši, golova bi bilo još, a onda možda Malezijci ne bi zabilježili i drugu pobjedu. Sve u svemu, kako bi to rekli Baranjci, uredan, fer i prekrasan dječji nogomet.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok