MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 05. 06. 2012.

Rekreativne radionice za žene (V/2012)

Rekreativne radionice za žene
Rekreativne radionice u Grabovcu, Kozarcu, Novom Bezdanu, Popovcu i Vardarcu

Kao dio projekta "Važno je imati podršku" – koji u partnerstvu provode Udruženje "Baranja" iz Bilja i Mirovna grupa Oaza, a financira ga Europska Unija – i u petom mjeseca 2012. godine dvaput mjesečno održavane su rekreativne radionice za žene na pet lokacija u Baranji, u Belom Manastiru, Grabovcu, Novom Bezdanu, Popovcu i Vardarcu.

Radile su se vježbe s rekvizitima, aerobik, tai-bo i pilates. Korisnice su zadovoljne odrađenim vježbama, a najveći odziv je u Novom Bezdanu i Popovcu. U Belom Manastiru su odrađene završne vježbe, a od 1. VI. vježbe će se raditi u Kozarcu. Radionice su vodile trenerice Gimnastičkog društva Beli Manastir Evica Čutoraš i Danijela Mihaljec.

Pročitano 2156 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok