MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 28. 05. 2012.

"Alergino" druženje uz čobanac i kolače

Domaćini kazališnog festivala s glumcima iz Slavonskog Broda
Domaćini kazališnog festivala s glumcima iz Slavonskog Broda

Nakon što je u ponedjeljak, 28. V. 2012. godine, Dječje kazalište "I. B. Mažuranić" iz Slavonskog Broda u belomanastirskoj kinodvorani prikazalo predstavu "Snježna kraljica" u okviru Dječjeg kazališnog festivala , organizatori su upriličili malo druženje s glumcima iz Slavonskog Broda, uz obavezni baranjski čobanac i domaće kolače, koje su napravile članice Udruge osoba s alergijama i problemima disanja "Alerga". Druženje je organizirano u Mađarskoj kući u Ulici Josipa Bösendorfera, a glavni je kuhar bio Jožika (Josip) Bolšec. Na druženju, koje je proteklo u ugodnom društvu i zanimljivim razgovorima, bila je i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić, članica "Alerginog" Nadzornog odbora.

 

Inače, druženje s članicama "Alerge" uvijek je zabavno i veoma korisno. Čuju se mnoge informacije koje su vezane za bolji i lakši način života "Alerginih" članova. Starijim članovima drže se predavanja o problemima s alergijama i disanjem, a djeca se kroz igre i kreativne radionice uče kako da se lakše nose sa svojim nedaćama. Svake godine "Alerga" organizira dvotjedno ljetovanja za svoje članove u Vili "Baranja" u Dramlju kraj Crikvenice, uz obaveznu talasoterapiju.

Pročitano 1910 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok