MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 26. 05. 2012.

Udarna subota baranjskih udruga

Štruklijada u Popovcu
Štruklijada u Popovcu

U subotu, 26. V. 2012. godine, baranjske udruge baš su se iskazale. Ne samo da je u Belom Manastiru Mirovna grupa Oaza organizirala Sajam udruga Baranje , na kome je učestvovala 21 udruga, nego je istog dana popovačka udruga "Maska" organizirala "Štruklijadu u Popovcu", na kojoj su se učesnici nadmetali u izradi štrukli, ali je bilo i vožnje konjskim zapregama i kulturno-umjetničkog programa.

U Bilju je udruga dugačkog imena "Čuvari tradicije princa Eugena Savojskog u Bilju" organizirala "Dan dvorca Eugena Savojskog u Bilju", na kome je opet bilo viteških igara, starih plesova, kandžijanja, streličarstva i folklora.

 

Dan dvorca Eugena Savojskog u Bilju
Dan dvorca Eugena Savojskog u Bilju

Istovremeno je u belomanastirskoj bezimenoj Nastavno-sportskoj dvorani udruga koja se naziva "Ki aikido Beli Manastir - Aikido društvo Osijek" organizirala seminar s temom "Korijeni" o japanskoj borilačkoj vještini ki-aikidu. Seminar je držao sensei Goran Kurnik iz beogradskog Ki aikido kluba "Musaši". Dakle, za svakoga po nešto.

(Foto: Ivica Getto, "Glas Slavonije"

Pročitano 1133 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok