MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 11. 05. 2012.

Godišnja skupština LAG-a Baranja

Lokalna akcijska grupa (LAG) Baranja
Lokalna akcijska grupa (LAG) Baranja

U petak, 11. V. 2012. godine, s početkom u 19 sati, u gradskoj vijećnici održana je redovna godišnja skupština Lokalne akcijske grupe (LAG) Baranja. Skupštini je prisustvovalo 17 od 28 članova, tako da su se odluke mogle pravovaljano donositi. Uz redovne članove, skupštini su prisustvovali i gosti, među njima i Ana Jeličić iz Mirovne grupe Oaza. Skupštinu je otvorio predsjednik LAG-a Janoš Seleši, a dalji rad je vodio Ivan Doboš, predsjednik radnog predsjedništva.

Skupština je protekla u radnoj atmosferi, a svi izvještaji za proteklu godine, kao i program i plan za tekuću godinu jednoglasno su usvojeni. Razrješenja troje članova Glavnog odbora te kao i kooptiranje tri nova člana također je jednoglasno usvojeno, kao i proširenje Glavnog odbora za još četiri člana. Glavni odbor će odsada, umjesto 9, imati 13 članova.

Konstatiralo se da je LAG Baranja svojim dosadašnjim radom zadovoljio, ali da se moglo i puno više te da LAG nije bio dovoljno prisutan, prepoznat i promoviran u lokalnoj zajednici. No, sve to treba poboljšati u narednom periodu s novim, podmlađenim Glavnim odborom, kao i aktivnijim radom svih članova LAG-a.

Pročitano 1512 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok