MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 07. 05. 2012.

Seminar u Bizovačkim toplicama o socijalnim uslugama

Članice i zaposlenice Mirovne grupe Oaza
Odlazak na seminar u Bizovačke toplice

Tmurnog ponedjeljka, 7. V. 2012. godine, s polaskom u 16 sati ispred belomanastirskog Doma zdravlja, članice i zaposlenice Mirovne grupe Oaza (njih 20) otputovale su u Bizovačke toplice na seminar "Strateško planiranje socijalnih usluga". Taj je seminar dio aktivnosti trogodišnjeg programa "Pomoć starim i nemoćnim osobama Grada Belog Manastira". Trajat će dva dana, a držat će ga belomanastirski socijalni radnik Vlado Grujić.

 

Na seminaru će biti govora o socijalnim uslugama koje korisnicima mogu pružati nevladine organizacije, o novom zakonu o socijalnoj skrbi, o socijalnim uslugama koje "Oaza" godinama pruža onim stanovnicima Belog Manastira i prigradskih naselja kojima su takve usluge potrebne te o brojnim drugim temama. Seminar financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Pročitano 1982 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok