MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 25. 04. 2012.

Poziv na Završnu konferenciju projekta "Mladi pred vratima"

(Program EU-a za Hrvatsku IPA IV -
Razvoj ljudskih potencijala, Mladi na tržištu rada)

Projekt 'Mladi pred vratima'Projekt 'Mladi pred vratima'U srijedu, 2. V. 2012. godine s početkom u 11 sati, u osječkom Hotelu "Mursa" Udruženje "Baranja" s partnerima: Mirovnom grupom Oaza, HZZ-om – Područna služba Osijek, Učilištem Janus i CENTUS-om – Ustanovom za obrazovanje odraslih organizira Završnu konferenciju projekta "Mladi pred vratima". Projekt je financiran sredstvima Europske Unije, a sufinanciranje su osigurali Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.

Opći cilj projekta je smanjiti nezaposlenost mladih u Osječko-baranjskoj županiji do 2015. godine, a specifični cilj promicati i poticati zapošljavanje mladih u Osječko-baranjskoj županiji (koristeći partnerski pristup) kroz adekvatne mjere i metode rada kako bi se omogućio njihov lakši ulazak na tržište rada. Ciljana skupina projekta su nezaposlene mlade osobe s područja Osječko-baranjske županije.

Tematski Završna konferencija je usmjerena na prezentaciju svih rezultata provedenog projekta. U okviru Konferencije bit će podijeljena uvjerenja o završenom usavršavanju za instalatere solatnih sustava i web-dizajnere.

Za prijavu i dodatne informacije zainteresirani se mogu obratiti administratoru projekta Dejanu Grkoviću iz Udruženja "Baranja" (telefon 031 / 750-891; faks 031 / 750-892 ili e-mail: baranja@inet.hr).

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok