MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 12. 04. 2012.

Zajedno više možemo: Sajam mogućnosti

(Fotoalbum Sajam mogućnosti može se vidjeti ovdje.) 
(Fotoalbum "Oazica" na Sajmu mogućnosti može se vidjeti ovdje.)

Zajedno više možemo: Sajam mogućnosti
Dječja kreativna zadruga 'Oazica' na Sajmu mogućnosti

U četvrtak, 12. IV. 2012. godine, u školskoj sportskoj dvorani u Belom Manastiru, organiziran je Sajam mogućnosti, na kome su belomanastirske udruge i KUD-ovi te oko 150 učenika 4. i 5. razreda osnovne škole prikazali svoje djelatnosti.

Sajam je organiziran u okviru preventivnog projekta Ministarstva unutarnjih poslova "Zajedno više možemo", čija je osnovna svrha prevencija zloupotrebe opojnih droga i ostalih sredstava ovisnosti, vandalizma, vršnjačkog nasilja i drugih oblika rizičnog ponašanja. Na Sajmu je učestvovala i Dječja kreativna zadruga "Oazica".

Nakon Sajma, policijski službenik Odsjeka za prevenciju Policijske uprave (PU) osječko-baranjske Željko Vranković, načelnik Policijske postaje (PP) Beli Manastir Predrag Prekodravac te gradonačelnik Belog Manastira i njegov zamjenik Ivan Doboš i Predrag Stojanović predstavili su ciljeve projekta. Vranković je posebno istakao pet potprojekata toga projekta, kroz koje se djeca educiraju o opasnostima modernog društva.

Projekt "Zajedno više možemo" nastavlja se u Belom Manastiru 13. travnja u podne grafiterskim performansom, u kome će Udruga mladih "UPS" oslikavati ogradu nogometnog stadiona "Šparta" u Betonskoj ulici i zgradu na Trgu slobode.

(Fotografiju snimio: Rajko Cicak;
vidjeti i članak na web-stranici Radija Baranja,
članak u "Glasu Slavonije"
te članak od 12. 04. 2012. na web-stranici Grada Belog Manastira.)

Pročitano 1975 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok