MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 04. 04. 2012.

"Oazini" uskršnji paketići za stare osobe

Oazine gerontodomaćice s paketićima za stare osobe
Dragica, Biserka i Dragana s uskršnjim paketićima

U ovo preduskršnje vrijeme Mirovna grupa Oaza odlučila je korisnike svog trogodišnjeg socijalnog programa "Pomoć starim i nemoćnim osobama Grada Belog Manastira" obradovati malim poklonima. Kako je vrijeme recesije, pokloni su zaista simbolični i sadrže čokoladne kekse, sardine "Eva" i lijepe uskršnje čestitke. Čestitke su izradile korisnice koje dolaze na "Oazine" likovno-kreativne radionice za žene.

Pripremljeno je 45 paketića za korisnike kojima se dostavljaju besplatni topli obroci i 49 za korisnike "Oazine" usluge pomoć u kući.

 

Dragana Jeličić je zapakovala 94 paketića
Dragana Jeličić

Paketiće je zapakovala Dragana Jeličić, u "Oazi" zaposlena preko mjere javnih radova HZZ-a, i pripremila ih za sastanak "Oazinog" gerontotima, kako bi ih mogle preuzeti "Oazine" gerontodomaćice i razdijeliti korisnicima. Neka "Oazin" zeko obraduje naše stare sugrađane!

 

Pročitano 1405 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok