Ispiši ovu stranicu
Utorak, 03. 04. 2012.

Mladi pred vratima: sastanak projektnog tima

Sastanak proširenog projektnog tima
Sastanak proširenog projektnog tima

U utorak, 3. IV. 2012. godine, s početkom u 10:30 sati, u prostorijama Udruženja "Baranja" u Bilju održan je sastanak proširenog projektnog tima projekta "Mladi pred vratima", koga financira Europska Unija. Na sastanku su bili: Željka Bertić-Kukić, Dejan Grković, Gordana Kecman, Milorad Nenadović, Ana Petrović, Jasna Petrović, Mihajlo Ranković i Vesna Nedić. Projekt "Mladi pred vratima" provodi Udruženje "Baranja" s partnerima: Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Učilištem "Janus", Ustanovom za obrazovanje odraslih "Centus" i Mirovnom grupom Oaza.

Na sastanku je bilo riječi o završetku usavršavanja za web-dizajnere i instalatere solarnih sustava. Web-dizajneri će imati još dva predavanja i ostaje im da naprave završni rad: web-stranicu za određenog poslovnog subjekta. Većina web-dizajnera već je prijavila domenu i zakupila web-prostor za svog poslovnog subjekta. Ovih dana sami će "podići" svoje novoizrađene web-stranice na zakupljene prostore.

Odlučeno je da će se treći okrugli stol pod nazivom "Kreiranje programa osposobljavanja - kako i za koga?" održati 12. IV. 2012. godine u Osijeku. Također je odlučeno da će se u četvrtak, 26. IV. 2012, održati završna konferencija projekta "Mladi pred vratima". Na konferenciju će se pozvati stotinjak gostiju, među kojima će biti predavači na usavršavanjima, korisnici projekta, predstavnici gospodarske komore i udruge poslodavaca, partneri na projektu te donatori.

Najnovije vijesti Jovan

Vezane vijesti