MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 30. 03. 2012.

Okrugli stol o prekograničnim partnerstvima za zapošljavanje

Okrugli stol u Osijeku
Prekogranična partnerstva za zapošljavanje

U petak, 30. III. 2012. godine, s početkom u 11 sati, a u sklopu Petog sajma poslova, u Elektrotehničkoj i prometnoj školi Osijek organiziran je okrugli stol "Prekogranična partnerstva za zapošljavanje" u organizaciji Udruge za kreativni razvoj "Slap" i Regionalne razvojne agencije Slavonije i Baranje. Cilj okruglog stola bio je da se primjerima dobre prakse s obje strane hrvatsko-mađarske granice inicira razvoj prekograničnih partnerstava za zapošljavanje.

Moderatorica okruglog stola bila je Gordana Stojanović, projekt-menadžerica Regionalne razvojne agencije Slavonije i Baranje. Nakon pozdravnih riječi Ante Barukčića, pročelnika HZZ – Područne službe Osijek, i predsjednice "Slapa" Sonje Vuković, uvodne riječi imale su Ivana Čandrlić-Dankoš iz Agencije za razvoj Osječko-baranjske županije i gošće iz Mađarske Szilvia Gémes-Falk i Csilla Bodrog.

Sudionici okruglog stola bili su članovi lokalnih partnerstava za zapošljavanje Osječko-baranjske županije i partneri iz Mađarske. Iz Baranje su na okruglom stolu bili Jasna Petrović (Udruženje "Baranja"), Vesna Nedić ("Oaza") i Nikola Redžep (Grad Beli Manastir).

Pročitano 1436 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok