MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 09. 03. 2012.

Rekreativne radionice za žene (I-II/2012)

Rekreativne radionice za žene
Rekreacija za žene od 7 do 77 godina

U sklopu projekta "Važno je imati podršku" – koji u partnerstvu provode Udruženje "Baranja" iz Bilja i Mirovna grupa Oaza, a financira ga Europska Unija – i u prva dva mjeseca 2012. godine dvaput mjesečno održavane su rekreativne radionice za žene na pet lokacija u Baranji: u Petlovcu (Udruga žena "Fijolice"), u Dardi (Mađarska kuća), u Popovcu (Udruga "Maska"), u Suzi (Udruga žena Suza) i u Belom Manastiru(Nastavno-sportska dvorana).

 

Rekreativne radionice za žene
Vježbe za istezanje kralježnice

U Belom Manastiru se počelo s vježbama aerobika i početnim koracima latinofitnessa i tai-boa. U Suzi, Dardi i Petlovcu radile su se pojačane vježbe svih grupa mišića, dok se u Popovcu prešlo na jače aerobne treninge.

 

Korisnice iz Popovcu izrazile su veliku želju da se u njihovom mjestu nastavi s rekreativnim radionicama, što bi i voditeljicama bilo drago budući da ima puno zainteresiranih žene i da su redovite na radionicama. U ožujku se nastavlja rad u Belom Manastiru te započinje u novim mjestima: Grabovcu i Novom Bezdanu. Radionice su vodile trenerice Gimnastičkog društva Beli Manastir: Evica i Ivona Čutoraš, Renata Kočiš i Jasmina Markan.

Pročitano 1207 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok