MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 28. 02. 2012.

Četvrti Susret osječkih enigmata

Susret osječkih enigmata
Dubrović, Nedić, Najman, Jozić

U utorak, 28. II. 2012. godine, s početkom u 17 sati, u osječkom kafiću "Grande" u Divaltovoj ulici održan je četvrti Susret osječkih enigmata. Susretu su prisustvovali: Josip Dubrović, Željko Jozić, Nikolina Kraus, Stjepan Najman, Alan Marinić i Jovan Nedić.

Nikolina Kraus i Alan Marinić, zbog drugih obaveza, rano su napustili susret, a na početku je na njemu bio i Zvonko Jerković, vlasnik osječke štamparije "Sitograf", koja je štampala i neka baranjska izdanja (npr. prvih sedam brojeva časopisa "Baranja na dlanu").

Josip Dubrović, jedan od urednika zagrebačke "Kviskoteke" te inicijator i organizator susreta osječkih enigmata, obavijestio je sve prisutne da će Osijek biti odredište ovogodišnjem "Enigmatskog vlaka" (EV), 28. po redu, koji će u subotu, 21. travnja 2012. godine voziti na relaciji Zagreb – Osijek (preko Koprivnice). Polazak sa zagrebačkog Glavnog kolodvora je u 9.55, a dolazak u Osijek u 14.36. Učesnici će biti smješteni u osječkom hotelu "Mursa", a sljedeći dan, u nedjelju (22. IV.), za njih će biti organiziran izlet u Baranju. Povratak za Zagreb planiran je u 16.20.

U sklopu EV bit će i natjecanje za 15. Fallerov zagonetački memorijal te proglašenje pobjednika u natječaju za zagonetačku inovaciju. Pored brojnih enigmata iz svih dijelova Hrvatske, očekuju se učesnici i iz susjednih zemalja. "Enigmatski vlak" tradicionalno organizira enigmatski klub "Vazak" iz Varaždina, a osječki enigmati bit će (nadamo se dobri) domaćini.

Pročitano 1773 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok