MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 17. 12. 2011.

Rekreativne radionice za žene (XI/2011)

Rekreativne radionice na pet lokacija u Baranji
Rekreativna radionica u Belom Manastiru

U sklopu projekta "Važno je imati podršku" – koji u partnerstvu provode Udruženje "Baranja" iz Bilja i Mirovna grupa Oaza, a financira ga Europska Unija – i u jedanaestom mjesecu godine 2011. dvaput mjesečno održavane su rekreativne radionice za žene na pet lokacija u Baranji: u Petlovcu (Udruga žena "Fijolice"), u Dardi (Mađarska kuća), u Popovcu (Udruga "Maska"), u Suzi (Udruga žena Suza) i u Belom Manastiru(Nastavno-sportska dvorana).

 

U Suzi su rađene početne vježbe za sve grupe mišića, a te vježbe su oduševile korisnice iz toga podno Baranjske planine. U ostala četiri mjesta nastavilo se po planu s vježbama s rekvizitima i bez rekvizita te s aerobnim vježbama.

U Popovcu su se odradile i početne vježbe za latinoples, uz koje su se korisnice ujedno i lijepo zabavile. Vježbe u Belom Manastiru provode se u posebno opremljenim prostorijama, u kojima je moguć kvalitetniji i raznovrsniji program rada. Vježbe su vodile trenerice Gimnastičkog društva Beli Manastir: Evica i Ivona Čutoraš, Jasmina Markan i Danijela Mihaljec.

Pročitano 1175 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok