MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 25. 11. 2011.

Dostava besplatnih toplih obroka

Primopredaja toplih obroka
Vozač Ljubo prima tople obroke od vozača CK-a

Dostava besplatnih toplih obroka, koju je Mirovna grupa Oaza započela 1. IX. 2011. godine i koju financiraju Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi i Grad Beli Manastir, uspješno se obavlja. Obroci se pripremaju u Crvenom križu (CK) Osijek i svaki dan stižu na 40adresa naših najugroženijih sugrađana. Korisnici su jako zadovoljni jer su, u ovoj teškoj situaciji, zbrinuti bar što se jednog toplog obroka tiče. Koliko im ta pomoć znači pokazuje i primjer jedne bake koja se pohvalila da je, zahvaljujući besplatnim obrocima, uspjela uštedjeti novac za kupovinu drva za nadolazeću zimu. Zar to nije super! Tako je riješen još jedan problem koji mučio spomenutu baku.

 

Naravno, dostava toplih obroka, koje razvozi "Oazin" vozač Ljubo, ne ide uvijek glatko. Događaju se pri tome razne stvari: zaborave se oprati jelonoše, jednima je hrane dovoljno, drugima je malo, jednima je masna, drugima slana, trećima neslana. Baš kao i u svatovima, tko bi svima ugodio!

Ali mi znamo da se, zajedno s Crvenim križem Osijek, trudimo od sveg srca da oko hrane i dostave sve bude u najboljem redu. Iz dana u dan "Oazi" se javljaju novi korisnici, odnosno oni koji bi to htjeli postati, a kako trenutno nemamo mogućnosti  da povećamo broj primatelja toplih obroka, uredno evidentiramo zainteresirane jer, tko zna, možda će nam se u budućnosti posrećiti pa ćemo i njima moći izaći u susret.

Pročitano 1148 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok