MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 13. 11. 2011.

Šesta samoprocjena SOKNO-a

Šesta samoprocjena SOKNO-a
Predsjednica i članice 'Oazinog' Upravnog odbora

Od petka do nedjelje, 11-13. XI. 2011. godine, u Bizovačkim toplicama, u pauzama edukacije o pomoći starim i nemoćnim osobama i u večernjim satima, radna grupa sastavljena od predsjednice "Oaze" i članica Upravnog odbora (Vesna Nedić, Stela Fabijan, Dubravka Simendić, Ana Jeličić, Jelena Opačić-Matijević; na slici)  ponovo je, na osnovu SOKNO-a (Sustava osiguranja kvalitete za neprofitne organizacije), samoprocjenjivala način upravljanja "Oazom" te usluge koje "Oaza" pruža korisnicima.

Od uvođenja SOKNO-a (1. VII. 2006. godine) to je šesta samoprocjena. Samoprocjena se obavlja za 13 područja kvalitete, a na svakom području mogu se dosegnuti razine 1, 2 i 3. "Oaza" je još prošle godine na svim područjima dosegla razinu 2, a na mnogim područjima dosegla je i razinu 3.

Pročitano 1911 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok