MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 14. 10. 2011.

Rekreativne radionice za žene (IX/2011)

Važno je imati podršku
Rekreativna radionica u Bolmanu

U sklopu projekta "Važno je imati podršku" – koji u partnerstvu provode Udruženje "Baranja" iz Bilja i Mirovna grupa Oaza, a financira ga Europska Unija – i u devetom mjesecu godine 2011. dvaput mjesečno održavane su rekreativne radionice za žene na četiri lokacija u Baranji: u prostorijama Udruge žena "Batinarke" iz Batine, Udruge žena "Orhideja" Branjina, "Zlatne žene" iz Bolmana te u prostorijama Mađarskog kulturno-umjetničkog društva (MKUD) "Darda".

 

U rujnu su ponovljene vježbe iz kolovoza za mišiće ruku, nogu i trbuha te je po planu odrađen "tai-bo", kojim su korisnice bile oduševljene. Inače, odaziv korisnica bio je zadovoljavajući s obzirom da je rujan mjesec velikih poljoprivrednih radova. Voditeljice rekreativnih radionica bile su Evica i Ivona Čutoraš. Sljedećih pet mjeseci rekreativne radionice će se održavati u Belom Manastiru, na drugoj lokaciji u Dardi te u Petlovcu, Popovcu i Suzi.

Pročitano 1507 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok