MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 27. 08. 2011.

Romski trubači u "Faraonu"

Club Faraon iz Belog Manastira
Trubački koncert u Belom Manastiru

U petak, 2. IX. 2011. godine, belomanastirski "Club Faraon" (Ulica Julija Benešića 7) organizira koncert Marjana Krstića i romskog trubačkog orkestra (Marjan Krstić & The Serbian All Stars). "Faraon" na koncert poziva sve ljubitelje zvuka trube i romskih orkestara, a "cijena je prava sitnica: 20 kn do ponoći i 25 poslije, a najluđi provod uz devetočlanu trubačku ekipu je zajamčen".

Marjan Krstić je romski trubač iz srpske Surdulice, koji od 1997. godine, od kada je prisutan na poznatom Dragačevskom saboru u Guči, nastupa s najnagrađivanijim romskim umjetnicima. Marjan Krstić & The Serbian All Stars popularni su kako u Srbiji, tako i u europskim zemljama. Ističu se osebujnim umjetničkim stilom i odličnim autorskim aranžmanima.

Pročitano 857 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok