MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 02. 08. 2011.

"Skok-klub" ima akciju na kub

Skok za bolje sutra
Vježbajmo i plešimo s osmijehom
Dana 4. VIII. 2011. godine (četvrtak), s početkom u 19 sati, na SRC-u "Bazeni" u Belom Manastiru, održat će se humanitarna akcija pod nazivom "Skok za bolje sutra … noć sporta, plesa i zabave (za sve uzraste)…" Akciju organizira nedavno osnovani belomanastirski Skok-klub – športska rekreacija i ples, a ulaznica košta 10 kuna. U tu cijenu uključeno je piće dobrodošlice za odrasle, a za djecu prigodan slatkiš te svi ponuđeni programi.

U 19 sati počet će natjecanje u plivanju slobodnim stilom na 50 metara u dvije kategorije: cure i dečki od 15 do 18 i stariji od 18 godina. U 20 sati počinje modna revija i tombola (donator je i Mirovna grupa Oaza!), a u 21 sat "Plesni party" uz vruće latinoritmove. Programi se odvijaju pod motom "Vježbajmo i plešimo s osmijehom".

Skok za bolje sutra
Plakat
Pročitano 511 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok