MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 13. 07. 2011.

Pa gdje je ta Branjina?

Kreativna radionica u Branjini
Branjinke su vrlo vrijedne...
Branjina
(Baranjcima poznata i kao Kišfaluba) jedno je od pet baranjskih mjesta u kojima se održavaju kreativne i rekreativne radionice u sklopu projekta "Važno je imati podršku", koji financira Europska Unija, a provode Udruženje "Baranja" iz Bilja i Mirovna grupa Oaza iz Belog Manastira. Dosadašnje kreativne radionice u Branjini vodila je "Oazina" kreativka Ana Jeličić, ali je ona 13. VII. 2011. morala na seminar u Ilok pa ju je zamijenila druga "Oazina" kreativka Jelena Opačić-Matijević. Jelena, međutim, dvadesetak godina nije bila u onom dijelu Baranje u kom se nalazi Branjina. - (Jelena) Kako stići do Branjine? – Jednostavno! Kod Kneževa skreneš desno pa kod Popovca lijevo i stižeš u Branjinu.

Nakon nekog vremena u "Oazi" zvoni telefon: - (Jelena) Pomagajte! Kako da stignem u Branjinu? – Pa gdje si sad? – (Jelena) Pred Popovcem. – Skreni lijevo i stići ćeš. Ne idi ravno u selo, nego skreni lijevo. – (Jelena) Ali tu stoji znak za Batinu. – Pa tuda se ide i za Batinu. – (Jelena) Naši putokazi samo zbunjuju. Kod Kneževa pokazuju za Popovac i Branjinu, a kod Popovca za Batinu. Zato sam se zbunila. Odoh ja!

Kreativna radionica u Branjini
... na kreativnim radionicama
Kreativna radionica u Branjini
Što se i vidi po rezultatima
Jelena je ipak na vrijeme stigla u Branjinu i održala kreativnu radionicu, a Kišfalupcima savjetujemo da od poduzeća za ceste zatraže da se i kod Popovca postavi putokaz za njihovo selo… da se putnici ne zbunjuju.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok