MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 06. 07. 2011.

Do Beča i natrag (IV) – Neobični prometni znakovi

 

Oberwaltersdorf, naselje Schlosssee
Oprez, ježevi na cesti!

U novinama ili na internetu možemo vidjeti dosta neobičnih prometnih znakova postavljenih u raznim krajevima svijeta. Takvi znakovi, naravno, prenose određenu poruku prolaznicima,  putnicima i turistima, ali ih često i uveseljavaju i prosto mame da se zaustave i fotografiraju ih.

Administrator "Oazine" web-stranice naišao je na tri takva znaka u austrijskom selu Oberwaltersdorfu, koje se nalazi 25 kilometara južno od Beča. Na ulazu odn. izlazu iz naselja Schlosssee nalaze se znakovi koji upozoravaju da se cestom kreću ježevi.

Oberwaltersdorf, Tattendorfer Strasse
Oprez, patke na cesti!
Biciklističko-pješačka staza uz rijeku Triesting
Zabranjen prolaz za jahače i konje

U ulici Tattendorfer Strasse postavljeni su znakovi opasnosti koji vozačima govore: Oprez, patke na cesti. Tom ulicom, valjda, prolaze patke koje se brčkaju u obližnjoj rijeci Triesting. I konačno, na biciklističko-pješačkoj stazi uz tu rijeku nalazi se znakovi koji zabranjuje - jahanje tom stazom.

 

Pročitano 3285 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok