MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Korisni linkovi

Besplatni grah za građaneBesplatni grah za građaneU subotu, 19. X. 2019. godine, s početkom u 9 sati, u središnjem dijelu belomanastirskog Trga slobode, ispred "Ljepotice", poznati karanački ugostitelj Vladimir ŠkroboBajo, sa svojim pomoćnicima Darkom Belakom i Mijom Latinović, u dva velika kotla skuhao je ukusan grah s mnogo suhog mesa, slanine i kobasica. Grah se građanima dijelio besplatno, a sav prihod od dobrovoljnih priloga darovan je belomanastirskoj humanitarnoj udruzi "Prijatelji Svetog Martina" kao pomoć u radu njihove socijalne trgovine.

Subota, 19. 10. 2019.

"Ćiro" se vraća kući

'Ćirini' vagoni na kamionu'Ćirini' vagoni na kamionuU subotu, 19. X. 2019. godine, u Beli Manastir su iz Slavonskog Broda kamionom s "labudicom" dopremljena dva od tri vagona, a dva dana kasnije, u ponedjeljak, stiže i treći vagon s parnom lokomotivom iz 1952. godine. Cijeli taj uskotračni vlak poznat je pod imenom "Ćiro" (opširnije OVDJE). Uz još jednu lokomotivu (*), to je jedini sačuvani dio nekadašnjeg voznog parka beljske željeznice, koja je povezivala poljoprivredne uprave s tvornicama za preradu sirovina (opširnije OVDJE).

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok