MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Kontakt informacije

Radionica u Županijskoj razvojnoj agencijiRadionica u Županijskoj razvojnoj agencijiEuropska Unija u novom programskom razdoblju 2021-2027. posebnu pozornost nastavit će posvećivati razvoju pograničnih regija. Nastavno na prethodne EU-programe prekogranične suradnje i u novom programskom razdoblju bit će moguće financirati zajedničke hrvatsko-mađarske razvojne projekte.

Spaljivanje koronavirusaSpaljivanje koronavirusa (Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 25. II. 2020. godine, održan je Dječji pokladni karneval (najava ovdje!) u Belom Manastiru. Okupljanje je počelo na parkingu OŠ "Dr. Franjo Tuđman". Povorka je krenula laganim korakom oko 10 sati. Na čelu povorke bili su vatrogasci iz DVD-a koji su nosili lutku – koronavirus. Iza njih išli su najmanji vrtićarci i zatim ostali.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Kontakt
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok