MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Srijeda, 06 Ožujka 2019

Kako se sastavljaju i rješavaju križaljke?Kako se sastavljaju i rješavaju križaljke?(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 6. III. 2019. godine, s početkom u 17 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, a u organizaciji Mirovne grupe Oaza, održana je druga edukacijska radionica o enigmatici. Edukator je bio Jovan Nedić, a na radionici je bilo osam učesnika: Bariša Boras, Stanko Dabić, Borislava Kovačević, Sandra Kušenić, Vesna Nedić, Mirko Ognjenović, Jasna Petrović i Milan Prusac.

Dom za starije i nemoćne Beli ManastirDom za starije i nemoćne Beli Manastir(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 6. III. 2019. godine, od 16 do 17 sati, u Domu za starije i nemoćne osobe Beli Manastir, a u sklopu "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje III", održano je još jedno druženje sa štićenicima toga Doma. Druženje je organizirala "Oazina" zaposlenica Jelena Opačić-Matijević, a u akciji je učestvovalo deset (10!) volontera: Anica Frič, Katica Stupar, Klara Trajković, Kristina Gubić, Mara Bodlović, Margita Relić, Milka Kodila, Saša Vučković, Snežana Kapular i Stela Stanojević.

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

U četvrtak, 7. III. 2019. godine, s početkom u 18 sati, održat će se u Osijeku "Koncert dan prije Međunarodnog dana žena". Na koncertu će nastupiti Kiril Naumov na violini i Ante Blažević na klaviru, a izvodit će obrade opernih i operetnih arija te ostalih popularnih kompozicija.

Koncert će se održati u Svečanoj dvorani Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku (AUKOS), na adresi Ulica kralja Petra Svačića 1/f. Na programu su: J. Massenet, G. Bizet, I. Albéniz, A. Villoldo, J. Gade, C. Gardel, A, Piazzolla, N. Milotti, E. Kálmán, V. Monto, G. Dinicu.

Ulaz slobodan!

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok