MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Srijeda, 13 Ožujka 2019

Učesnici konferencije u belomanastirskom Hotelu PatriaUčesnici konferencije u belomanastirskom Hotelu Patria

(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje-Oaza i ovdje-BaranjaMedija)

U srijedu, 13. III. 2019. godine, s početkom u 10 sati, u Hotelu Patria u Belom Manastiru održana je početna konferencija projekta "Zajedno za bolju i sretniju budućnost" iz "Zaželi - Programa zapošljavanja žena". Projekt je vrijedan 9.763.855,19 kuna, a ugovor za njega potpisan je 17. I. 2019. godine u Ivanić Gradu.

Učenici iz Hrvatske, Norveške, Rumunjske i Turske na istoj radioniciUčenici iz Hrvatske, Norveške, Rumunjske i Turske na istoj radionici(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 13. III. 2019. godine, u prijepodnevnim satima, u Osnovnoj školi Popovac odvijale su se različite aktivnosti projekta "Kids Against Plastic Pollution" ("Djeca protiv plastičnog onečišćenja") iz programa Erasmus+. Projekt provodi popovačka škola s još četiri osnovne škole: dvije iz Norveške (Bergen, Odda) i po jednom iz Rumunjske (Tulcea) i Turske (Manavgat) – (opširnije o projektu OVDJE).

Odjeća za bebeOdjeća za bebe"Oazina" burza odjeće i obuće djeluje u sklopu trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U toku drugog mjeseca 2019. godine roba je "Oazinoj" burzi donirana 11 puta, a izdavana 37 puta.

Tokom mjeseca bilo je više manjih donacija iz Belog Manastira, Kneževa i Osijeka, a najviše stiže odjeće za bebe. Korisnici su i ovog mjeseca bili ne samo s područja Grada Belog Manastira, nego i iz drugih baranjskih mjesta (Bolman, Kneževo, Luč, Popovac).

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok